ContactEER ONS

kortrijk@lockdown-escape.be

Doorniksestraat 44
8500 Kortrijk

0471 55 27 99

Lockdown Escape Room Kortrijk is situated in the city centre of Kortrijk, near the station. Close by there is an underground parking, P Schouwburg. Exit at the Doorniksestraat, turn right and follow the road 100 metres in the direction of the IBIS hotel. Welcome at Lockdown!

Kom je met de auto? Op de E17 neem je de afrit Kortrijk-oost. Eenmaal aan de lichten volg je de weg richting centrum. Rijd steeds rechtdoor tot je onder de treinsporen een korte tunnel inrijdt. Vervolgens kan je de wagen parkeren in P Schouwburg.

Kom je te voet? De gemakkelijkste weg begint aan het station. Je neemt de tweede straat van het rondpunt, tussen het feestgedruis. Daarna is het steeds rechtdoor tot je op het einde van het Schouwburgplein komt. Volg rechts 100 meter in de richting van het IBIS Hotel. Welkom bij Lockdown!

Our recommendations

De Max!

De Max! is een centraal gelegen Bowlingcentrum met een tal van andere recreatie mogelijkheden! Naast 14 bowling banen, geweldige ribbetjes en een ongelofelijke bediening, kan je er ook terecht voor een heerlijk drankje tijdens een spelletje pool of een sportevenement meepikken op één van de flatscreens. Een afsluiter van een geweldige dag of het voorgerecht van een geweldige dag!
  • Escape & All in Rib Bowling €47 ( All in Ribbetjes + 2 bowling spellen & 2 drankjes)item
  • Escape & Bowl €37 ( 2 bowling spellen & 2 drankjes )

Our recommendations

Royal Gym

Een boks of thai boks training van 60 min op maat! Jullie gaan van start met een stevige opwarming gevolgd door stoot en kick combinaties op zak of per twee. Met een relaxerend cool down wordt deze topactiviteit afgesloten!
  • Vanaf 8 personen
  • Escape & Sport: €35 per persoon

Dok Brewing Company

Bier is hun passie, en die delen ze uiteraard graag! Tijdens een 60 min brouwerijbezoek krijg je eerst een blik achter de schermen gevolgd door een uitgebreide bierdegustatie.
  • Vanaf 8 personen
  • Escape & Beer: €35 per persoon

Illie Mangaro

Wisselende gezonde, huisgemaakte gerechten boordevol dagverse, biologische ingrediënten en superfoods om vol energie je namiddag in te gaan!
  • Vanaf 10 personen
  • Escape & Lunch: €50 per persoon

Ekart Spagetti

Niet enkel baat de eKart te Dok Noord de gekste karting van Gent uit. Ze serveren ook de beste spaghetti van Gent. Trakteer jezelf na een geslaagde escape room met een lekkere Bavet! Vegetarische maaltijden zijn beschikbaar op aanvraag.
  • Vanaf 8 personen
  • Escape & Bavet: €32 per persoon