Escape rooms zijn

voor iedereen!

Friends, family and fools

Heb jij ook vrienden met wie je al eens graag opgesloten zou worden? Of ouders die maar al te graag hun zotte bende bezig zien? Of ben je gewoon iemand die graag puzzelt en een next level activiteit zoekt? Zoek dan niet verder, want Lockdown sluit zijn deuren voor ieder type speler!

Waarom Lockdown?

Wij ontvangen elke klant op de beste manier. Nerveus voor een eerste ervaring? We kalmeren uw zenuwen graag, de klant komt steeds op de eerste plaats!

Een waardebon kopen voor een toekomstige ervaring? Op zoek naar een origineel cadeau?

Studenten

Zoek je nog een activiteit om de rest van de avond over na te praten op café? Een beloning voor dat groepswerk die zo goed gelukt is of eerder stoom aflaten na een examen? Wij steunen graag de ontwikkeling van onze toekomst met buitengewone kortingen!

Waarom Lockdown?

Beste prijs/kwaliteit escape rooms

Profiteer

Studenten betalen tijdens de week €25 €15.
In het weekend kan je genieten van 10% korting!

Teambuilding

De collega’s op een ander manier leren kennen? Escape rooms bieden een unieke ervaring waarbij de spelers zowel individueel als in team uitgedaagd worden om elke code te kraken. Een garantie op een sterkere teamspirit en een uitgebreide nabespreking verzekerd!

Waarom Lockdown?

* Vlotte service en een professioneel team
* Gemakkelijk bereikbaar en ondergrondse parking
* Dok Noord biedt een uitgebreid gamma aan activiteiten, eet- en drinkgelegenheden.

Ontdek de mogelijkheden

Op zoek naar de activiteit die jouw collega's niet snel zullen vergeten? We helpen graag een handje.

Vrijgezellen

Nog op zoek naar een activiteit die jullie dag extra kleur geeft? Wil je de vrijgezel nu al beroven van zijn of haar vrijheid? Het Lockdown team staat voor jullie klaar!

Waarom Lockdown?

Klant is koning! Wil je iets nostalgisch in de kamer leggen of een grap uithalen met de vrijgezel? Stuur jullie instructies door and we will walk the extra mile!

Ontdek de mogelijkheden

Dok Noord biedt een uitgebreid gamma aan activiteiten, eet- en drinkgelegenheden.

Onze aanraders

Royal Gym

Een boks of thai boks training van 60 min op maat! Jullie gaan van start met een stevige opwarming gevolgd door stoot en kick combinaties op zak of per twee. Met een relaxerend cool down wordt deze topactiviteit afgesloten!
  • Vanaf 8 personen
  • Escape & Sport: €35 per persoon

Dok Brewing Company

Bier is hun passie, en die delen ze uiteraard graag! Tijdens een 60 min brouwerijbezoek krijg je eerst een blik achter de schermen gevolgd door een uitgebreide bierdegustatie.
  • Vanaf 8 personen
  • Escape & Beer: €35 per persoon

Illie Mangaro

Wisselende gezonde, huisgemaakte gerechten boordevol dagverse, biologische ingrediënten en superfoods om vol energie je namiddag in te gaan!
  • Vanaf 10 personen
  • Escape & Lunch: €50 per persoon

Ekart Spagetti

Niet enkel baat de eKart te Dok Noord de gekste karting van Gent uit. Ze serveren ook de beste spaghetti van Gent. Trakteer jezelf na een geslaagde escape room met een lekkere Bavet! Vegetarische maaltijden zijn beschikbaar op aanvraag.
  • Vanaf 8 personen
  • Escape & Bavet: €32 per persoon

Onze aanraders

De Max!

De Max! is een centraal gelegen Bowlingcentrum met een tal van andere recreatie mogelijkheden! Naast 14 bowling banen, geweldige ribbetjes en een ongelofelijke bediening, kan je er ook terecht voor een heerlijk drankje tijdens een spelletje pool of een sportevenement meepikken op één van de flatscreens. Een afsluiter van een geweldige dag of het voorgerecht van een geweldige dag!
  • Escape & All in Rib Bowling €47 ( All in Ribbetjes + 2 bowling spellen & 2 drankjes)item
  • Escape & Bowl €37 ( 2 bowling spellen & 2 drankjes )