Welkom bij

Lockdown

De Lockdown experience

Laat jullie onderdompelen in een wereld vol spannende puzzels en raadsels. Lockdown stelt jullie gevoel voor humor op de proef en test tegelijkertijd jullie teamwork en vindingrijkheid. Geniet van de warme ontvangst, ontdek ons gedetailleerde decor, verdiep jullie in het verhaal en ontsnap binnen de tijd!

Voor wie is een escape room?

Escapen is voor iedereen! Een verrassing voor het hele gezin? Een teambuilding met de collega’s, een uitdaging onder vrienden of een spannende activiteit voor de vrijgezellen? Wij sluiten onze deuren voor ieder type speler.

Ook een escape-ervaring bij ons?

Deel jouw ervaringen met kandidaat-puzzelaars!

Vincent
Yani
Robin
Roel
Roos
Sam
Sarah
Özge
Nicolas
Manu
Lot
Joran
Lana
Laura
Laure
Arife
Arne
Bieke
Gijs
Anica
Charlotte
Click Here
Flore
Click Here
Elona
Click Here
Quinten
Click Here
Laurane
Click Here
Previous
Next

Lockdown's finest

Lockdown's finest

Lockdown is begonnen als een project onder vijf vrienden met een passie voor spel. Onze kleine groep is ondertussen uitgegroeid tot een bloeiend Lockdown Team. Eén voor één zijn wij erop gebrand jullie een onvergetelijke Escape-ervaring te bezorgen.

Maak kennis met jullie toekomstige GameMasters!

Onze aanraders

De Max!

De Max! is een centraal gelegen Bowlingcentrum met een tal van andere recreatie mogelijkheden! Naast 14 bowling banen, geweldige ribbetjes en een ongelofelijke bediening, kan je er ook terecht voor een heerlijk drankje tijdens een spelletje pool of een sportevenement meepikken op één van de flatscreens. Een afsluiter van een geweldige dag of het voorgerecht van een geweldige dag!
  • Escape & All in Rib Bowling €47 ( All in Ribbetjes + 2 bowling spellen & 2 drankjes)item
  • Escape & Bowl €37 ( 2 bowling spellen & 2 drankjes )

Onze aanraders

Royal Gym

Een boks of thai boks training van 60 min op maat! Jullie gaan van start met een stevige opwarming gevolgd door stoot en kick combinaties op zak of per twee. Met een relaxerend cool down wordt deze topactiviteit afgesloten!
  • Vanaf 8 personen
  • Escape & Sport: €35 per persoon

Dok Brewing Company

Bier is hun passie, en die delen ze uiteraard graag! Tijdens een 60 min brouwerijbezoek krijg je eerst een blik achter de schermen gevolgd door een uitgebreide bierdegustatie.
  • Vanaf 8 personen
  • Escape & Beer: €35 per persoon

Illie Mangaro

Wisselende gezonde, huisgemaakte gerechten boordevol dagverse, biologische ingrediënten en superfoods om vol energie je namiddag in te gaan!
  • Vanaf 10 personen
  • Escape & Lunch: €50 per persoon

Ekart Spagetti

Niet enkel baat de eKart te Dok Noord de gekste karting van Gent uit. Ze serveren ook de beste spaghetti van Gent. Trakteer jezelf na een geslaagde escape room met een lekkere Bavet! Vegetarische maaltijden zijn beschikbaar op aanvraag.
  • Vanaf 8 personen
  • Escape & Bavet: €32 per persoon