FAQ

Alle veelgestelde vragen vind je hieronder. Alsnog een vraag? Bel naar 0471 55 27 99 of neem contact op via ons contactformulier.

De puzzels en aanwijzingen zijn in principe taalonafhankelijk. Een notie Engels is weliswaar aangeraden. Kom je met een Engelstalige groep? Bekijk dan even onze Engelstalige versie van de site voor extra info.
Momenteel hebben we één escape room waar we een groep van 3 tot 6 personen kunnen spelen . Komt er een persoon meer of minder? We regelen dit ter plaatse. Meer dan 6 spelers? Neem contact op met ons en we kijken wat er mogelijk is.​
Onze escape room is toegankelijk vanaf 16 jaar. Dit vanwege eventuele ongepaste content, maar ook vanwege de moeilijkheid van enkele puzzels. In het bijzijn van volwassenen kunnen we altijd een uitzondering maken, neem hiervoor gerust contact op.
Terwijl jullie focus ligt op aanwijzingen in de kamer, ligt onze focus volledig op jullie timing en veiligheid. Via verschillende camera’s houden we jullie in de gaten en bij gevaar kunnen zowel wij als jullie de kamer ontgrendelen met één druk op een noodknop. Jullie veiligheid is dus ten allen tijde verzekerd.​
Kunnen jullie op een bepaald punt echt niet verder, dan kunnen jullie ons om een tip vragen! Jippie!​
Op 1 minuut wandelafstand is er een groot ondergronds parkeercomplex. P Schouwburg brengt genoeg plek om te parkeren.
Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen vragen we jullie minstens een kwartier op voorhand te komen. Vooraleer het spel begint geven we jullie immers de kans om jullie spullen veilig op te bergen en geven we eerst nog wat informatie in onze gezellige lounge.​
Jammer genoeg zijn de modaliteiten van het gebouw en de escape room niet aangepast aan rolstoelgebruikers.​
 • De puzzels en aanwijzingen zijn in principe taalonafhankelijk. Een notie Engels is weliswaar aangeraden.
  Kom je met een Engelstalige groep? Bekijk dan even onze Engelstalige versie van de site voor extra info.
 • Momenteel hebben we drie escape rooms waar groepen van 3 tot 6 personen kunnen spelen plus een pop up waar 6 tot 12 spelers terecht kunnen. Komt er een persoon meer of minder? We regelen dit ter plaatse. Met meer dan 6 spelers? Neem contact op met ons en we kijken wat er mogelijk is.
 • Onze escape room is toegankelijk vanaf 16 jaar. Dit vanwege ongepaste content, maar ook vanwege de moeilijkheid van enkele puzzels. In het bijzijn van volwassenen kunnen we altijd een uitzondering maken, neem hiervoor gerust contact op.
 • Terwijl jullie focus ligt op aanwijzingen in de kamer, ligt onze focus volledig op jullie timing en veiligheid. Via verschillende camera’s houden we jullie in de gaten en bij gevaar kunnen zowel wij als jullie de kamer ontgrendelen met één druk op een noodknop. Jullie veiligheid is dus ten allen tijde verzekerd.
 • Kunnen jullie op een bepaald punt echt niet verder, dan kunnen jullie ons om een tip vragen! Jippie!
 • Op 1 minuut wandelafstand is er een groot ondergronds parkeercomplex. P Schouwburg brengt genoeg plek om te parkeren.
 • Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen vragen we jullie minstens een kwartier op voorhand te komen. Vooraleer het spel begint geven we jullie immers de kans om jullie spullen veilig op te bergen en geven we eerst nog wat informatie in onze gezellige lounge.
 • Jammer genoeg zijn de modaliteiten van het gebouw en de escape room niet aangepast aan rolstoelgebruikers.
 • Heb je onze escape room tot een succesvol einde gebracht? Vraag een challenge kaart en geef deze aan je vrienden. Als ze jullie tijd verbreken, dan betalen wij 1 persoon per groep terug.
  Opgelet: Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Vergeet het kaartje niet mee te nemen bij je bezoek.

Onze aanraders

De Max!

De Max! is een centraal gelegen Bowlingcentrum met een tal van andere recreatie mogelijkheden! Naast 14 bowling banen, geweldige ribbetjes en een ongelofelijke bediening, kan je er ook terecht voor een heerlijk drankje tijdens een spelletje pool of een sportevenement meepikken op één van de flatscreens. Een afsluiter van een geweldige dag of het voorgerecht van een geweldige dag!
 • Escape & All in Rib Bowling €47 ( All in Ribbetjes + 2 bowling spellen & 2 drankjes)item
 • Escape & Bowl €37 ( 2 bowling spellen & 2 drankjes )

Onze aanraders

Royal Gym

Een boks of thai boks training van 60 min op maat! Jullie gaan van start met een stevige opwarming gevolgd door stoot en kick combinaties op zak of per twee. Met een relaxerend cool down wordt deze topactiviteit afgesloten!
 • Vanaf 8 personen
 • Escape & Sport: €35 per persoon

Dok Brewing Company

Bier is hun passie, en die delen ze uiteraard graag! Tijdens een 60 min brouwerijbezoek krijg je eerst een blik achter de schermen gevolgd door een uitgebreide bierdegustatie.
 • Vanaf 8 personen
 • Escape & Beer: €35 per persoon

Illie Mangaro

Wisselende gezonde, huisgemaakte gerechten boordevol dagverse, biologische ingrediënten en superfoods om vol energie je namiddag in te gaan!
 • Vanaf 10 personen
 • Escape & Lunch: €50 per persoon

Ekart Spagetti

Niet enkel baat de eKart te Dok Noord de gekste karting van Gent uit. Ze serveren ook de beste spaghetti van Gent. Trakteer jezelf na een geslaagde escape room met een lekkere Bavet! Vegetarische maaltijden zijn beschikbaar op aanvraag.
 • Vanaf 8 personen
 • Escape & Bavet: €32 per persoon